top of page
Vjencanje_wedding

Vjenčanja

Nevjerojatno je kada pronađete osobu uz koju ste spremni provesti ostatak svog života. A vjenčanje bi trebalo biti potvrda toga i jedan od dana kojeg ćete dugo pamtiti i kojeg ćete se rado sjećati.  No ipak, kada taj dan prođe i kada se dojmovi slegnu, šta će vam ostati? Uspomene, potpisani komad papira, vjenčano prstenje... i fotografije :)

Neka od tih fotografija će vam možda biti posebno draga, neka će vas podsjetiti na vaše voljene, neka će imati neku pozadinu, neku priču vezanu uz taj trenutak ili to vrijeme.

 

Fotografije su vaša najdraža uspomena, svjedočanstvo koje ostaje vječno...

Nije neobično da ljudi ne vole pozirati, nisu "za to", i ne vole biti ispred objektiva, posebno kad je nepoznata osoba s druge strane. Zbog toga želim upoznati vas, ali i da vi upoznate mene... želim popričati s vama uz kavu, čuti vašu priču i vaše želje. Ja nisam osoba na koju se taj dan trebate koncentrirati, nego netko koga skoro pa trebate ignorirati. Kao u igranom filmu gdje je kamera samo nevidljivi promatrač.  

Na vaš veliki dan želim biti kraj vas, ne više kao nepoznata osoba nego kao prijatelj koji sve promatra sa strane, zapisuje vašu priču i bilježi momente vaše sreće, ali i neke trenutke koje vi na taj dan nećete niti primijetiti.

Tu sam da se vaše osjećaje prenesem na papir koji ćete rado pogledati s vremena na vrijeme.

portrait_01a.jpg
Vjencanje_wedding
mail.png
bottom of page